Bejelentés


Somssich Imre Általános Iskola - Noszlopy Gáspár Tagintézmény - Somogysárd


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Szavazás
Google PageRank

PageRank Kereső optimalizálás

Köszönjük a látogatást!


Elköltöztünk! Kattints a logora és új honlapunkra jutsz!Támogatónk


Újdonságok Archívum Hírlevél Wink


Üzenetküldés
Ha kérdése(d) van, vagy üzenete(d) számunkra, akkor annak itt a helye. Ha e-mail címet is kapunk, válaszolunk is!

E-mail címed:
Szöveg:Hírek
Madarak és fák napja

A várdai Madarak és fák napján iskolánk csapata 4. helyezést szerzett. A csapat tagjai: Buzsáki Ferenc és Illés Tibor 3. osztály, Németh Martin és Király Roxana 4. osztály, Szabó Kristóf 5. osztály, Molnár Enikő 6. osztály, Szmolenszki Franciska 7/b. osztály, Pelőcz Eszter 8. osztály. Kísérő tanár: Gärtner Andrea. Gratulálunk!

Sánta Andrea 6. osztályos tanulónk megyei első helyezett

Az Országos Baleset-megelőzési Bizottság rajzpályázatán kiskamasz kategóriában megyei első helyezést ért el, és továbbjutott az országos döntőbe Sánta Andi. Felkészítő tanára: Kövyné Szalma Diána. Gratulálunk!

Hurrá! Ökoiskola lettünk!

Iskolánk elnyerte az Oktatási és Kulturális Minisztérium valamint a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium által meghirdetett „Ökoiskola” címet. A cím adományozása kapcsolódik az ENSZ „A fenntarthatóságra oktatás” 2005-2014 évtizedének programjához. A cím azoknak az iskoláknak az elismerését szolgálja, melyek, átgondoltan, intézményesítetten, rendszerszerűen foglalkoznak a fenntarthatóság pedagógiájának gyakorlati megvalósításával. Így a fenntarthatóság pedagógiájával kapcsolatban arra törekszik iskolánk, hogy biztosítsa a különböző nevelési fokozatok egymásra épülését (óvoda-iskola-középiskola-felsőoktatás). A cím elnyerésével intézményünk az Ökoiskolák Hálozatának tagja lett, hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerünk bővül, a Hálózat programjai segítik szakmai fejlődésünket.

Felnőttoktatás!

2008. április 14-én, hétfőn 14 órakor Somogysárdon, a tagintézményünkben indul a 7. és 8. osztályos felzárkóztató képzés felnőtteknek. A 18 hallgató Pálmajorból, Újvárfalváról, Sörnyepusztáról, Mezőcsokonyából, Somogyfajszról és Somogysárdról érkezik. A képzés 650 óra, a hallgatók 150 óránként minimálbért kapnak. A 8. osztályos vizsga október közepén várható. Iskolánk pedagógusai a képzés során a pécsi Regionális Képző Központtal működnek együtt. Sok sikert a tanuláshoz és a tanításhoz!


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!